UniMouse

UniMouse

Fuld justerbar


Med vores patenterede leddelte hængsel kan du justere hældning på Unimouse i en hvilken som helst vinkel fra 35 til 70 grader. Det friktionsbaserede låsesystem er nemt at bruge og stabilt i enhver position – også 57 grader. Lidt ligesom når du justerer bakspejlet i en bil.

en familie af avancerede justerbare computermus, der med sit prisvindende design hurtigt og nemt lader dig tilpasse og justere musens hældning og tommelfingerstøtte. Når det passer dig og som det passer dig. Muligheden for at variere brugen af musen i løbet af dagen minimerer belastningsskader og er en fantastisk løsning til lindring af smerter forårsaget af tilstande som Karpaltunnelsyndrom. Variation mellem gode arbejdsstillinger er alfa og omega, når det gælder ergonomi og sikrer dig et større overskud efter en lang arbejdsdag.

Unimouse fås i fire varianter:
Trådløs og kablet og til højre og venstre hånd.

UniMouse Wireless, højre

art. nr U5001WH

Pris kr. 799,-

kr. 998,75 inkl. moms

UniMouse Wireless, venstre

art. nr U5001WV

Pris kr. 799,-

kr. 998,75 inkl. moms

UniMouse med tråd, højre

art. nr U5001H

Pris kr. 699

kr. 873,75 inkl. moms

UniMouse med tråd, venstre

art. nr U5001V

Pris kr. 699

kr. 873,75 inkl. moms

Avanceret funktionalitet – enkel installation


6 programmérbare knapper og et behageligt scrollhjul giver din kreativitet helt frie tøjler. Du kan fx indstille midterklik-knappen til højreklik, hvis arbejdet med musen så føles bedre. Knapperne kan indstilles til stort set alle funktioner, så de opfylder dine unikke behov. Det eneste du behøver at gøre for at tilpasse knapperne, er at downloade vores driver – ganske enkelt.

Slap af og lad Unimouse gøre arbejdet


Den justerbare tommelfingerstøtte kan justeres i alle retninger, ud/ind, op/ned, frem/tilbage, hældning og rotation. Det mindsker gribesmerter og tryk på tommelfingerens rodled, hvorved belastningsskader reduceres, og du kan holde afslappet om musen – uanset hvilken størrelse eller form din hånd har.