Advance Slim trådløst

Advance Fit Slim trådløst

Slim trådløse keyboard er slankt, støjsvagt, behageligt og stabilt og har et moderne design, ideelt til det moderne kontor. Det ultratynde design tilbyder stille, lavprofilerede taster til præcis kontrol, one-touch multimedietaster for nemheds skyld, integreret vippestativ for komfort og en stabilitetstestet plug-and-play trådløs nano-modtager med 128-bit AES-kryptering understøtter overholdelse af GDPR. Den tynde profil er kun 16,7 mm høj og giver moderne stil til dit skrivebord i en mat sort finish. Slim trådløst keyboard er kompatibelt med Windows og macOS og leverer et ideelt layout til brugeren for at øge effektiviteten og produktiviteten.

Kensington Advance Fit Slim trådløst tastatur (Nordisk)

SKU: K72344PN

  • Med kun 16,7 mm højde tilbyder dette tynde tastatur med lavprofiltaster præcis kontrol og moderne design til det moderne kontor.
  • Seks rækker af taster, et numerisk tastatur og integrerede 30° vippestand giver det ideelle layout og vinkelmulighed til den daglige brug for brugeren.
  • Stabilitetstestet plug-and-play-modtager leverer en stabil forbindelse i op til 10 m med 128-bit AES-kryptering.
  • One-touch multimedietaster giver øjeblikkelig adgang til populære funktioner såsom lydstyrke, lydløs, dvale, e-mail og standardbrowser.
  • Giver en praktisk påmindelse om at skifte eller oplade tastaturbatterierne, og smart batteristyring giver batterilevetid på op til 15 måneder.
  • Problemfri kompatibelt med Windows 7, 8, 8.1, 10, 11 og nyere og macOS 10.6 og nyere.