Tastatur

Tastatur

Contour Balance Keyboard / Wireless

art nr. 5001RBW


Den perfekte partner.

Balance Keyboard tastatur er udviklet til dig og den måde, du arbejder på. Tastaturet, der er særligt designet til at fungere sammen med RollerMouse Red, Red plus, Red Max og Free3. Derved sættes dine hænder i den perfekte position til at skrive og bruge musen. Når du bruger Balance Keyboard sammen med en RollerMouse, kommer du endnu tættere på din arbejdsstation og du opnår en bedre ergonomisk arbejdsstilling..

Pris kr. 720,-

kr. 900,- inkl. moms

Contour Balance Keyboard med tråd

art nr. 5001RB

HMI-nr. 131683


Den perfekte partner.

Balance Keyboard tastatur er udviklet til dig og den måde, du arbejder på. Tastaturet, der er særligt designet til at fungere sammen med RollerMouse Red, Red plus, Red Max og Free3. sættes dine hænder i den perfekte position til at skrive og bruge musen. Når du bruger Balance Keyboard sammen med en RollerMouse, kommer du endnu tættere på din arbejdsstation og du opnår en bedre ergonomisk arbejdsstilling.

Pris kr. 720-

kr. 900,- inkl. moms

Keyboard Slim

art. nr. SLI23

 

Keyboard Slim er et fladt keyboard med taster som er lette og benytte.

Du undgår knæk i håndledet og minimere belastningen ved tastearbejde. 

 

Pris kr. 519,-

kr. 648,75 inkl. moms

R-Go Split Break-tastaturet

art. nr. ET342

Et ergonomisk split-tastatur med integreret pausesoftware. Dette tastatur stimulerer dig til at holde regelmæssige pauser. Det forhindrer overbelastning og holder dig i ergonmisk god position du arbejder.

Keyboardet består af to separate dele, som du kan placere i ethvert ønsket position. Denne opdeling forhindrer dine håndled i at bøje, mens du skriver. At skrive med lige håndled reducerer muskelspændinger og forhindrer klemning af sener og blodkar. Med en bevægelse giver den indbyggede magnet dig mulighed for at forvandle de to separate dele af tastaturet til et kompakt tastatur. Den kompakte størrelse sikrer, at musen altid er inden for rækkevidde. På grund af det lette tastetryk er der minimal muskelspænding under skrivning. Tastaturet er fladt, så dine hænder og håndled er flade og afslappede, mens du skriver. LED-farvesignaler på tastaturet indikerer, hvor sund du arbejder, og hvornår det er tid til at holde pause. Mens du skriver, skifter lyset farve som et trafiklys. Grøn betyder, at du arbejder sundt, orange betyder, at det er tid til at holde en pause, rød betyder, at du har arbejdet for længe. Disse subtile farvesignaler giver dig enkel og positiv feedback på din pauseadfærd. 

Pris kr. 1.098,-

kr. 1.372,50inkl. moms