Profit vertikalmus, ledning

Kensington Vertikal Pro Fit® trackball med ledning

Giv din hånd en sund pause. Opgrader til ergonomisk godkendt komfort og førsteklasses markørkontrol med Kensingtons ergonomiske, vertikale Pro Fit® trackball med ledning. En hældningsvinkel på 60° fremmer korrekt holdning af håndled, arm og skulder for at maksimere komfort og minimere potentiel overanstrengelse. Denne muselignende, vertikale trackball er nem at lære og tilbyder ni programmerbare knapper, bekvem plug-and-play med mulighed for tilpasning med KensingtonWorks software sammen med et unikt, rengøringsvenligt design.

Ergonomisk, vertikal Pro Fit® trackball med ledning

art. nr. K75256WW

Ergonomisk godkendt design

Fremmer korrekt holdning af håndled, arm og skulder for at maksimere komfort og minimere potentiel overanstrengelse.

Nem at bruge

Reducerer læringskurven ved skift fra en mus til en trackball.


Førsteklasses præcision og hastighed

Giver mere nøjagtig og jævn markørkontrol, og gør det muligt for dig nemt at skifte mellem DPI-indstillinger for forskellige markørhastigheder.

Sikker kablet forbindelse

Du behøver aldrig bekymre dig om batterier eller trådløs interferens.

Plug-and-Play eller tilpasning

Brug standardindstillinger eller download KensingtonWorks-softwaren til at angive markør- og rulleindstillinger og professionelt tilpasse ni knapper til at håndtere almindelige opgaver med en enkelt berøring.

  • Ergonomisk godkendt design fremmer korrekt holdning af håndled, arm og skulder for at maksimere komfort og minimere potentiel overanstrengelse.
  • Muselignende form, der er nem at bruge, reducerer læringskurven ved skift fra en mus til en trackball.
  • Giver mere nøjagtig og jævn markørkontrol, og gør det muligt for dig nemt at skifte mellem DPI-indstillinger for forskellige markørhastigheder.
  • En sikker kablet forbindelse betyder, at du aldrig behøver bekymre dig om batterier eller trådløs interferens.
  • Brug standardindstillinger for plug-and-play, eller download KensingtonWorks-softwaren til at angive markør- og rulleindstillinger og professionelt tilpasse ni knapper til at håndtere almindelige opgaver med en enkelt berøring.
  • Unikt, rengøringsvenligt design indeholder en knap til at udskyde din trackball for nem rengøring.